Το βιογραφικό σημείωμα είναι η πρώτη επαφή του εργοδότη με τον υποψήφιο εργαζόμενο και κατ' επέκταση το διαβατήριο του υποψηφίου για την συνέντευξη που αφορά την θέση εργασίας που τον ενδιαφέρει.  Γι’ αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος γραφής, οι λέξεις-κλειδιά, το ύφος και σαφώς οι πληροφορίες που αναγράφονται στο βιογραφικό ώστε ο υποψήφιος να παρουσιάσει τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην δουλειά των ονείρων του.

Ανεξαρτήτου επαγγελματικής εμπειρίας και επιπέδου σπουδών, το λογιστικό γραφείο Account on me αναλαμβάνει τη σύνταξη βιογραφικών σημειωμάτων που αναδεικνύουν τις δεξιότητες του υποψηφίου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες που θα τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε πληθώρα άλλων υποψήφιων. 

Πέρα από την δημιουργία εξατομικευμένων βιογραφικών σημειωμάτων στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, εξειδικευόμαστε και στην σύνταξη συνοδευτικών επιστολών οι οποίες συμπληρώνουν και ενισχύουν το βιογραφικό καθώς παρουσιάζουν επιπλέον πληροφορίες για τον υποψήφιο. Η συνοδευτική επιστολή παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την εμπειρία του υποψηφίου και τις δεξιότητες που αυτός ανέπτυξε μέσω της προϋπηρεσίας, των σπουδών του και των κοινωνικών δραστηριοτήτων του, τόσο ως επαγγελματίας, όσο και ως προσωπικότητα. 

Το Account on me είναι δίπλα στον κάθε υποψήφιο για να τον βοηθήσει και να τον καθοδηγήσει καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του για την αναζήτηση της κατάλληλης θέσης εργασίας και της συνέντευξης. Στο πλαίσιο αυτής της υποστήριξης, αν ο υποψήφιος το επιθυμεί,  δημιουργούμε επαγγελματικά profile στην πιο δημοφιλή πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας το LinkedIn.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες μας.